Heeft u een vraag? Bel ons gerust (lokaal tarief)040-7505678
support 2018-03-06T14:19:22+00:00

Instructievideo’s

Om zo goed, veilig en prettig mogelijk gebruik te maken van je OXBOARD is het belangrijk om onderstaande instructievideo’s te bekijken. Wij adviseren je om voor je eigen veiligheid ook beschermende kleding, zoals een helm, knie- en elleboogbeschermers te dragen. We wensen je heel veel rijplezier!

Wat zit er in de OXBOARD verpakking?

Hoe stap je op een OXBOARD?

Hoe moet je remmen en achteruit rijden op een OXBOARD?

Hoe moet je draaien op een OXBOARD?

Hoe moet je van een OXBOARD afstappen?

Hoe werkt de afstandsbediening van een OXBOARD?

Hoe moet je een OXBOARD resetten?

FAQ

Bekijk hier de antwoorden op veel voorkomende vragen.

Over het algemeen sta je al na een paar minuten ontspannen op het OXBOARD. Na ongeveer een half uurtje oefenen heb je de besturing helemaal onder de knie.
Het OXBOARD is ontworpen om een gewicht tot 120 kilo te kunnen dragen.
Het OXBOARD functioneert het beste op een vlakke en droge verharde ondergrond. Het is echter mogelijk om met een beetje oefenen over oneffenheden tot 1 cm heen te rijden. Hierbij hoef je alleen maar een beetje door je knieën te buigen om deze als natuurlijke schokbrekers te gebruiken.
Het duurt ongeveer 3 uur voordat het OXBOARD volledig is opgeladen.
Wettelijk is OXBOARD niet toegestaan op de openbare weg.
Lees hier meer.
Het OXBOARD werkt het beste op een vlakke en droge verharde ondergrond. Het is echter ook mogelijk om het OXBOARD te gebruiken bij een licht vochtige ondergrond. Je kunt het OXBOARD beter niet gebruiken wanneer het regent of om door plassen te rijden.
Via deze website bestel je de OXBOARD voor levering in Nederland en België. Wil je de Oxboard bestellen in andere EU landen, bezoek je www.oxboard.eu.
Natuurlijk leveren we een handleiding bij de OXBOARD, maar misschien lees je die liever voordat de OXBOARD arriveert. Download dan nu alvast de handleiding in het Nederlands en Engels. Voor andere talen, zie onze internationale site.
Je kunt bij een van onze dealers terecht om een OXBOARD uitproberen. Ze hebben ook OXBOARDs op voorraad ten behoeve van de verkoop. Hopelijk zit er een vestiging bij jou in de buurt.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. OXBOARD geeft daarnaast 2 jaar garantie op fabrieksfouten. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Indien je niet tevreden bent over een product en/of er sprake is van een productiefout, aarzel dan niet om een beroep te doen op de garantie van het product. Om de garantieprocedure op te kunnen starten hebben wij een schriftelijke reactie nodig. Alleen op die manier kan het juist geregistreerd worden en in behandeling worden genomen. Stuur jouw klacht naar service@oxboard.nl en vermeld daarin een omschrijving van de productiefout. Wij nemen jouw e-mail binnen drie werkdagen in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Lees meer hierover op onze service en garantie pagina.

Indien jouw OXBOARD buiten de garantietermijn een defect vertoont of als je jouw OXBOARD zelf hebt beschadigd dan kun je een aanvraag voor reparatie indienen via service@oxboard.nl. Wij nemen jouw e-mail binnen drie werkdagen in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Lees meer hierover op onze service en garantie pagina.
Door de enorme aandacht die het OXBOARD krijgt (zijn we blij mee!) kunnen we het ons niet veroorloven om nog meer gratis/test/promotie exemplaren weg te geven.

We hebben hiervoor simpelweg te veel aanvragen binnen gekregen. Sorry!

Qua inhoud en opbouw verschilt het OXBOARD van de andere ’hoverboarden’. OXBOARDs zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten. Service en garantie geven wij alleen op onze eigen producten.

Alle genoemde bedragen op de website zijn inclusief BTW

Allereerst, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over een product of over onze dienstverlening. Wij lossen dit graag samen met je op. Wij streven ernaar klachten binnen 2 werkdagen te beantwoorden (ontvangstbevestiging van je klacht), maar je zal in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op je klacht krijgen. Je kunt de OXBOARD klantenservice op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken via telefoonnummer: 040-7505678 of stuur een mail naar: info@oxboard.nl. 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen van uw bestelling, raden wij u aan om in eerste instantie uw “ongewenste” mailbox of “spambox” te bekijken of dat de bevestiging daarin is beland. Mocht dit niet het geval zijn kunt u altijd een mailtje sturen naar info@oxboard.nl met de vraag of uw bestelling goed is aangekomen. Wij streven ernaar mailtjes binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Oxboard geeft 2 jaar garantie op fabrieksfouten. Je kunt je garantieclaim binnen deze termijn hier  aanmelden. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Je ontvangt dan alle informatie omtrent de reparatie en retourprocedure.
We streven erna jouw Oxboard binnen 7 werkdagen te repareren. Indien de reparatie onder de garantievoorwaarden valt dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien dit niet het geval is nemen we vóór de reparatie contact met je op om de kosten te bespreken. Enkel bij akkoord op de reparatiekosten starten we de reparatie.

Voer hieronder je gegevens in en je ontvangt van ons een e-mail terug met het RMA nummer en de adresgegevens, waar je het product goed verpakt naar ons op kunt sturen.


Klantenservice

Je kunt het OXBOARD team op verschillende manieren bereiken.
We staan altijd voor je klaar om je te helpen bij een vraag, aankoop of probleem.

Stuur je het liefst een brief of e-mail?
Dan doen wij ons best om binnen één werkdag een reactie op jouw bericht te geven.

OXBOARD B.V.
Langendijk 21
5652 AX EINDHOVEN

Je kunt de OXBOARD klantenservice
op werkdagen van 09:00 tot 17:00
uur bereiken via telefoonnummer:
040-7505678

Of stuur een mail naar:
info@oxboard.nl

WordPress Security