Heeft u een vraag? Bel ons gerust (lokaal tarief)040-7505678

OXBOARD news

/NEWS/

Oxboard aanwezig bij de E-Parade

Oxboard is op zondag 26 maart 2017 aanwezig bij de E-Parade om een poging te doen het wereldrecord van de langste stoet 100% elektrisch aangedreven voertuigen te verbeteren. Het huidige record is in Berlijn gevestigd en telt 577 voertuigen. Het zou mooi zijn als we dit record verbreken met minimaal 600 voertuigen. Dit record wordt dan bijgeschreven in Guinness Book of records.

maart 3rd, 2017|

#dekoplopers afl. 1 – Valkuilen voor ondernemers: interview met de CEO van Oxboard

In een aflevering van De Koplopers gaat HC Oranje-Rood tophockeyer Robert van de Horst in gesprek met Ernie Hiemstra over zijn verhaal achter Oxboard. Ernie is vanaf zijn jeugd al bezig met ondernemen en dat heeft hem gevormd tot wie hij nu is. Tijdens een interessant gesprek kom je er achter hoe Oxboard is ontstaan en wat zijn formule is voor succesvol ondernemen.        

december 15th, 2016|

Zelf Oxboard rijden? Test het bij diverse winkels!

Bij verschillende winkels kan je het hele jaar door ervaren dat Oxboards de allerbeste rijervaring hebben van alle hoverboards. Ook kan je zelf ervaren wat het verschil is dankzij onze unieke sportstand en voel je de degelijke kunststof kap. Speciaal voor de feestdagen zijn onze Oxboard experts aanwezig bij diverse winkels. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en helpen je graag! Bekijk hier de winkels!

november 17th, 2016|

Het originele Oxboard is voortaan voordeliger: de prijs daalt van €799 naar €599 euro.

We groeiden de afgelopen jaren explosief. Oxboard heeft zijn plek als personal transporter weten te veroveren, ook buiten Nederland: onder meer de grote Duitse winkelketens Karstadt en Media Markt verkopen Oxboard. We produceren daarom hogere volumes, wat - in combinatie met de ervaring die we de afgelopen jaren opdeden - zorgt voor een lagere prijs. Uiteraard besparen we nooit op veiligheid: deze staat bij ons altijd voorop, en we blijven onverminderd investeren in de productie en ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige en veilige producten...

juli 1st, 2016|

Oxboard breekt door op het witte doek

Na de rages op internet en YouTube, de dansbattles op televisie en de vele krantenkoppen, breekt personal transporter Oxboard nu ook definitief door op het witte doek. Het hoverboard uit Eindhoven heeft een rol bemachtigd in de film 'Of ik Gek ben', het regiedebuut van Frank Lammers. Bovendien heeft Oxboard de exclusieve première van de single 'Regenboog', afkomstig van de door Kyteman gemaakte filmsoundtrack. De film beleeft op 20 mei de wereldpremière en is vanaf 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

mei 25th, 2016|