Heeft u een vraag? Bel ons gerust (lokaal tarief)040-7505678

OXBOARD Business

/OXBOARD Business
OXBOARD Business 2017-07-20T14:11:48+00:00

INTERN TRANSPORT

Magazijnen, vliegvelden, productie terreinen en vele andere logistieke locaties vergen nogal wat van de benen. De grote afstanden kosten veel tijd. Veel kilometers lopen is voor een grote groep werknemers een onprettig onderdeel van hun werk. Het is bovendien vaak niet productief. Een OXBOARD bespaart tijd en conditie. Bovendien heeft een OXBOARD geen stuur. De berijder stuurt met de voeten, waardoor de handen vrij blijven voor werkzaamheden. Dankzij het compacte design en draaicirkel van nul cm komt de berijder tot in de kleine hoekjes.

EVENT VERHUUR

Voor bedrijfsuitjes, vakantieparken en city tours blijft het zoeken naar steeds weer een nieuwe ervaring voor de klanten. OXBOARD is gemakkelijk te leren. De meeste mensen kunnen binnen 5 tot 15 minuten prima overweg met een OXBOARD. Dankzij de relatief lage aanschafwaarde zijn OXBOARD snel terug te verdienen. En dat met glimlachende klanten met een unieke ervaring. Wat wil een event organisatie nog meer? Natuurlijk weinig onderhoud. Ook daarin onderscheidt een OXBOARD van veel alternatieven. Omdat wij de productie geheel in eigen huis hebben, kunnen wij ook als één van de weinigen échte garantie geven. Niet gewoon een stempeltje op een doos, maar de zekerheid dat de unit niet uitvalt. Opladen is ook veilig en snel geregeld. Zo is een OXBOARD meermalen op een dag inzetbaar.

ZAKELIJK TRANSPORT

Of het nu voor de laatste kilometers in de metropool zijn, of zoeven door het kantoor of over het bedrijfsterrein. Een OXBOARD is een snelle en efficiente vorm van verplaatsing. Bij verstandig gebruik zijn veiligheidsmiddelen niet echt noodzakelijk en kan de gebruiker in gewone zakelijke kleding rondrijden. Of het nu een driedelig kostuum of een doktersjas of overall is, de glimlach en plezier zal hetzelfde zijn.

CONTACT

Als investering is een OXBOARD snel terugverdiend. Voor een zakelijk advies kunt u contact opnemen met onze OXBOARD specialist chantal@oxboard.nl