Heeft u een vraag? Bel ons gerust (lokaal tarief)040-7505678

SERVICE

/SERVICE
SERVICE 2017-06-21T16:29:22+00:00

GARANTIE

OXBOARD geeft 2 jaar garantie op fabrieksfouten. Je kunt een garantieclaim binnen deze termijn aanmelden via service@oxboard.nl. Wij nemen jouw e-mail binnen drie werkdagen in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Indien de reparatie onder de garantievoorwaarden valt dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de reparatie niet onder de garantievoorwaarden valt dan zullen we vóór de reparatie contact met je opnemen over de reparatiekosten. Pas na jouw goedkeuring zullen we tot reparatie overgaan en het OXBOARD met een factuur naar je terugsturen. Besluit je om jouw OXBOARD niet te laten repareren dan sturen we het defecte OXBOARD weer naar je terug met een factuur voor verzend- en onderzoekskosten á € 50.-.

REPARATIE

Indien jouw OXBOARD buiten de garantietermijn een defect vertoont of als je jouw OXBOARD zelf hebt beschadigd dan kun je een aanvraag voor reparatie indienen via service@oxboard.nl. Wij nemen jouw e-mail binnen drie werkdagen in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Na ontvangst van het defecte OXBOARD nemen we contact met je op over de reparatiekosten. Na jouw goedkeuring zullen we het OXBOARD binnen 5 werkdagen repareren en met een factuur naar je terugsturen. Besluit je om jouw OXBOARD niet te laten repareren dan sturen we het defecte OXBOARD weer naar je terug met een factuur voor verzend- en onderzoekskosten á € 50.-.

RETOURPROCEDURE

Heb jij een OXBOARD besteld en wil je binnen 14 dagen afzien van je aankoop? Dan kun je jouw OXBOARD in de originele verpakking en onbeschadigd retourneren. Stuur hiervoor een bericht aan service@oxboard.nl. Wij nemen jouw e-mail binnen drie werkdagen in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Na ontvangst van het OXBOARD zullen we dit onderzoeken op gebruikssporen of eventuele beschadigingen. Blijk hierbij dat het product ongebruikt en in nieuwstaat is dan storten we het betaalde aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug. Blijkt bij onderzoek dat het OXBOARD gebruikssporen of beschadigingen bevat dan behoudt OXBOARD zich het recht voor om de hieraan verbonden reparatiekosten van het aankoopbedrag af te trekken voordat dit teruggestort wordt. We zullen in dit geval echter eerst contact met je opnemen.

HANDLEIDINGEN

Handleidingen van het OXBOARD zijn digitaal verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Voor andere talen, zie onze internationale site.

VERZENDING

Verzending binnen Nederland, Duitsland en België is gratis. Verzending naar overige landen kost €49,00. Helaas is het niet mogelijk om buiten de EU te leveren. Het OXBOARD wordt op maandag, dinsdag en donderdag verzonden. Voor Duitse leveradressen wordt enkel op dinsdag en donderdag verzonden. Binnen 5 werkdagen na betaling krijg je jouw OXBOARD binnen.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Je kunt je OXBOARD afrekenen via PayPal, AfterPay en MultiSafepay. Zodra de betaling binnen is kan de levering van jouw OXBOARD ingepland worden. De factuur zit bij de uiteindelijke levering. Alle genoemde bedragen op deze website zijn inclusief BTW.